sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisateria

Silloin tällöin innostun ruuanlaitosta niin paljon, että teen ruoat alkuruoasta jälkiruokaan. Nyt kun poitsukaan ei ollut syömässä ja neidilläkin on vielä omat pöperöt, pystyin suunnittelemaan aterian ihan vaan aikuisten ehdoilla. Lisäksi nautin suunnattomasti siitä, että pöydän voi kerrankin kattaa oikein kauniisti! Arkena on käytännöllisempää käyttää arkiastioita liinattomalla ruokapöydällä... ;) Tuntuu aina suurelta juhlalta, kun voi juoda korkeista laseista ja aterioida juhlavilta suurilta lautasilta! Lautasliinaksi valikoin tänä pääsiäisenä H&M-Homen ihanat kukkaservietit, jotka ovat olleet jo pari vuotta täysin avaamattomassa pakkauksessa tuon kuosin takia. Huomasin kuitenkin, että servietit ovat oikeasti ihanan raikkaita muuten niin valkoisessa kattauksessa. Väriä pöytään tuovat myös Greengaten munakupit, jotka saivat toimia astiana paahtoleipäpalasille, pääsiäsfiilistä niissäkin siis :)

Alkuruokana meillä oli pehmeää aurajuustokeittoa,avocado-chevicheä sekä paahdettuja paahtoleipäkuutioita.
Pääruoaksi tein parsaa hollandaisekastikkeella, yrttimaustettua broileria sekä uunikasviksia. Jälkiruoaksi nautimme ihanaa paahtovanukasta <3
Ruokajuomana punaviiniä sekä vettä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti